Acties (info)

Sponsorkliks

Als u online shopt via sponsorkliks, dan wordt u doorgelinkt naar de normale webshop en bestelt en betaalt u op de normale manier uw artikelen. Daarnaast ontvangt Tremenda commissie voor elke aankoop die u doet via sponsorkliks. Het kost u slechts één muisklik extra en het levert Tremenda heel wat op. Een kleine moeite toch? Alvast bedankt!

Wijnactie Kerst/Voorjaar
Voor de feestdagen een lekker wijntje in huis halen, of voor de naderende zwoele zomeravonden? Tremenda organiseert 2x per jaar een wijnactie. Topmerken voor een leuke prijs! De opzet is gelijk aan voorgaande jaren. U bestelt wijn via het formulier tegen de winkelprijs (behoudens speciale aanbiedingen). Tremenda koopt uw bestelling centraal in en ontvangt hiervoor een kwantumkorting. Deze korting is de opbrengst voor Tremenda en vormt een belangrijke bijdrage voor het realiseren van de concerten.

Vrienden Loterij

Vanaf 2006 is Tremenda een van de verenigingen die meespeelt in de Vriendenloterij. Van elk lot wat verkocht wordt gaat de helft naar Tremenda. Steun het koor en maak zelf kans op mooie prijzen!
Wordt vriend van Tremenda!!

In April 2006 is een aantal leden van Tremenda naar Amsterdam geweest om daar voor de Sponsorloterij, nu de vriendenloterij, zoveel mogelijk loten te verkopen. De helft van de prijs van zo’n lot wordt direct naar onze vereniging overgemaakt, dus dat leek ons erg interessant. We waren er wel van op de hoogte dat de vereniging die de meeste loten zou verkopen een cheque van € 2000,- mee naar huis kreeg, maar we hadden van tevoren niet gedacht deze echt in ontvangst te kunnen nemen. Namens iedereen: ontzettend bedankt!

Vomar Actie

Tremenda doet mee aan de Vomaractie. Doet u bij de Vomar uw boodschappen en heeft u een KIK-kaart? Geef uw naam en het bijbehorende nummer dan door aan Suzanne Smit (suzanne@tremenda.nl). Van elke € 2,- die u bij Vomar besteedt wordt € 0,01 aan Tremenda overgemaakt. Het kost u niets, maar het levert Tremenda op dit moment ruim € 100,- per maand op. Maar dat mag wat ons betreft natuurlijk altijd meer worden…

Acties...

Loading